Rekreační objekt v Bosonohách

Celoročně obyvatelná chata 5+1 na exkluzivním místě v Bosonohách

Popis nemovitosti

Dispozice5+1 + dvě koupelny včetně WC
Počet podlaží3 NP + prostorný sklep
Inženýrské sítěelektřina, vlastní studna, kanalizace
Pozemek / zahrada1245 m2 / 1199 m2
Obyvatelná plocha149 m2
Příslušenstvívenkovní bazén, garáž, stání pro 3 auta
Zabezpečeníf. Aves

Cena: 10 980 000 Kč

Atraktivní rekreační objekt 5+1 na exkluzivním místě v Bosonohách s fascinujícím výhledem na Pálavské vrchy. Stavba určena pro rodinnou rekreaci má číslo evidenční. Dům je cihlový, třípodlažní, udržovaný, suchý, částečně podsklepený a moderní se zahradou, bazénem a zastřešeným stáním pro auto.

V 1.NP je kuchyň s jídelním stolem, obývací pokoj, herna s kulečníkem a koupelna s vanou a WC. Ve 2.NP je pokoj s výstupem na krásnou velkou terasu předurčenou k posezení u vína s přáteli, ložnice a koupelna se sprchovým koutem a WC. Ve 3.NP je útulný podkrovní pokojíček, který budou všechny děti milovat, protože je do něj vstup po stropních schůdcích.

Vytápění domu zajišťuje elektrokotel nebo krbová kamna na tuhá paliva umístěna v obýváku i kuchyni. Ohřev teplé vody obstará elektrický bojler. V domě proběhla příprava na tepelné čerpadlo a je napojen na vlastní studnu a kanalizaci. Televize vysílá přes anténu a O2 kabel je přiveden na hranici pozemku. O bezpečnost domu se stará zabezpečovací zařízení, které je napojeno přímo na pult centrální ochrany f. Aves. Na zahradě je několik ovocných stromů: jabloně, meruňky, višně, třešně, broskvoně a švestky. Celý pozemek je oplocený.

Video prohlídka

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Fotogalerie

3D virtuální prohlídka nemovitosti

Projděte si nemovitost detailně

Plánky

Dispoziční řešení prostoru a kóty

Lokalita

Kontaktujte mě

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vašeho dotazu.